Comunicat de l'Ajuntament -27 Abril-

DILLUNS 27 ABRIL 2020

Arran del passat temporal Glòria, l’ajuntament va sol·licitar a l’ACA la inspecció de la llera del riu Farfanya a tot el terme de Castelló. Sol·licitant una actuació d’urgència en diversos indrets, i recollint les diverses queixes i demandes que alguns agricultors del municipi ens vàreu transmetre al respecte.

Tot i la dificultat en l’actual situació del COVID-19 que ha endarrerit aquest procés, l’Ajuntament informa al respecte que a partir de la setmana vinent, s’iniciaran tasques de millora de la llera de Farfanya, així com noves inspeccions. Aquestes primeres actuacions es realitzaran de forma manual per un equip d’operaris.

Aquestes tasques les duran a terme tècnics i operaris a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua. Les actuacions més importants (que requeriran de maquinària) però s’iniciaran a partir del mes de Juny per tal de no entorpir les zones actualment cultivades.

D’altra banda si cap agricultor observa que s’està actuant en alguna zona cultivada de la seva propietat, demanem si us plau que s’informi a l’Ajuntament per tal que puguem intervindré i ajornar l’obra en aquell indret.

Omar Noumri Coca – Alcalde de Castelló de Farfanya